Alperna – Bästa destinationen för konferensresan?

Linda är nyligen hemkommen från Österrike & Sölden, en av högst belägna orterna i Österrike.
Här kan ni som konferensgrupp få en perfekt kombination av konferens, vandring, cykling & skidåkning.

Aktiviteter i kombination med konferens = lyckat möte

Vi landade i Innsbruck och började vår resa med en halvdag i denna vackra huvudstad i Tyrolen. Här får ni uppleva både kejserlig elegans och vacker barock- och gotisk arkitektur i gamla stan. Staden omges av alptopparna och kombinationen stadsliv och natur är unik!

Efter lite stadsliv åkte vi vidare till Sölden för mer fartfyllda aktiviteter. Sölden ligger på 1368 möh och med tre toppar på över 3000 möh erbjuds här garanterad skidåkning från oktober till maj. Sölden är även en perfekt ort för de som vill kombinera konferens med att vandra & köra downhill cykling vilket vi gjorde denna gång.

För mig var det första gången jag provade downhill cykling och där jag med skräckblandad förtjusning tog mig an de lite lättare banorna. Är du som jag ett fan av utförsåkning, då har man hittat rätt aktivitet för den varmare delen av året!

Nyfiken på Österrike eller annan del av Alperna för konferensresan?

Det bästa med alperna är den unika kombinationen av aktiva, naturnära aktiviteter och konferens som ger gruppen härliga minnen och känsla av samhörighet kollegor emellan.

Kontakta oss så tar vi fram ett skräddarsytt upplägg för er nästa konferensresa!