Courmayeur, vänligt och genuint!

Anna är precis hemkommen efter en weekend i den italienska skidorten Courmayeur.

Vill man ha en genuin och äkta italiensk upplevelse är det hit man ska åka! Med flyg till Genève och en transfer på cirka en timme är man sedan i mysig liten by där hotellen och restaurangerna ligger på rad.

Trots sent på säsongen var snöläget i backen bra. Lite uppåkt efter lunch men höll man sig på lite högre höjder fanns känslan av nypistat fortfarande kvar. Sen att solen sken från tidig morgon till sen kväll var absolut ingen nackdel.

Konferensdestinationen med närhet till allt

Courmayeur erbjuder bra och lite mindre hotell, perfekt för konferensgruppen som vill ha närheten och hålla ihop gänget under resan. Här promenerar man till det mesta. Italienarna kan verkligen sin mat och så även i Courmayeur, de restauranger vi provade levererade verkligen allt från god mat till fantastisk service.

Att ta sig upp i backarna gör man enkelt med den stora kabinen och behöver man hyra skidor kan man göra det precis vid kabinen eller uppe på platån i backen. Och för den som är sugen på lite afterski efter en dag i backarna får inte missa Super G på platån.

Med massa inspiration och fulltankade med intryck över vad vi kan hitta på för våra konferensgrupper vände vi efter 3 dagar hem till Göteborg igen.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan ordna er nästa konferensresa till Courmayeur!