Det personliga mötet kommer alltid att driva oss

 

Det är en omvälvande tid för oss alla, inte minst för oss i event- och resebranschen. Vi är vana vid snabba puckar och mycket jobb för att få våra kunder och uppdragsgivare att känna den där wow-känslan. Just nu är ingenting sig likt, hela världen är i en svår situation som vi alla påverkas av.

Det personliga mötet

Hummingbird brinner för det personliga mötet mellan människor och nu avråds vi från att mötas. Det är en utmaning men vi kommer att lösa detta och vi vill snart träffa er och fortsätta vårt samarbete för att fortsätta hjälpa våra kunder att bygga relationer och skapa framgångsrik kommunikation med upplevelser och möten.

Hur arbetar Hummingbird under pågående situation?

Vi på Hummingbird tillsammans med våra samarbetspartners har såklart tagit den action som behövs för att anpassa oss till den snabbt föränderliga världssituationen.
Här har vi samlat de åtgärder som vi vidtagit samt vilka möjligheter som finns för att kunna påbörja planeringen inför kommande konferensresor.

Världen öppnar upp igen

Världen öppnar upp och vi är många som delar längtan efter att resa igen!
Från och med den 30 juni 2020 häver UD avrådan att resa till 10 länder, läs mer om detta på vår uppdaterade blogg.

________________________________________________________________________________________________________________________

 

Hummingbird på studieresa i New York i februari 2020