Dags att planera er nästa konferens- eller studieresa?

Stort varmt TACK för ett fantastiskt 2014 –
vi ser fram emot ett nytt spännande år tillsammans med er!

Berlin – lockar ständigt med nyheter

De senaste åren har vi arrangerat ett antal inspirerande konferens- och studieresor till Berlin. Staden har ett fantastiskt utbud för den som är intresserad av arkitektur, stadsplanering och bostadsprojekt. Berlin erbjuder även fina konferenshotell och ett pulserande kultur- och nattliv. Air Berlin flyger direkt och man får fortfarande mycket för pengarna! Läs mer.

Bilbao – norra Spaniens pärla

Bilbao har bytt skepnad frånförfallenhamn- och industristad tillkosmopolitisk stad. Guggenheim- museet blev ett vinnande koncept, med spännande arkitektur som kopplar ihop hamnstaden och det moderna Bilbao. Staden lever – alla tiderpå dygnet pulserar folklivet på gator, kaféer, pinxosbarer och restauranger. Besök den vackra saluhallen,eller slink inpå en bodega och blanda ditt eget lokala vin. Läs mer.

Bohusgården – all inclusive vid havet

På Bohusgården är man stolt över sin anläggning och lägger ner själ och hjärta i verksamheten. Här finns fantastisk personal som arbetar utifrån sina två ledord – generositet och ödmjukhet. Det fina utbudet av både mat och konferenslokaler lockar såväl den lilla ledningsgruppen som större konferenser. Läget vid havet ger en inspirerande miljö och fantastisk utsikt! Läs mer.

Glad fredag önskar vi på
Hummingbird Grupp & Konferens
Bea, Boijan, Erika, Ewa, Flora, Jessica & Ulfwww.hummingbirdmeetings.se
Vi på Hummingbird Grupp & Konferens är helt specialiserade på konferens- och specialresor. Resor utöver det vanliga. Vi har en gedigen erfarenhet och kunskap här i huset, ett fantastiskt kontaktnät och en förmåga att komma bakom kulisserna. Vi tar vara på destinationens pärlor och lyfter fram det som verkligen intresserar deltagarna. Vi skapar passion, lust, engagemang och glädje! Verksamheten startade 1947, fast vi som jobbar på Hummingbird är något yngre…