Den årliga julfesten tillsammans med kollegorna!

Nu är det den där tiden på året där allt händer på en och samma gång. Den där månaden som bara tycks springa i väg. Men också en månad som för många är fylld med många roliga evenemang. Det är ett luciafirande ena dagen, en julmiddag här, en julkonsert där och för att inte glömma den årliga julfesten med kollegorna.

Höjdpunkten på en julfest

Julen är verkligen en tid för samvaro, glädje och god mat. På tal om god mat så är maten på julfesten för många höjdpunkten. Det kan vara den traditionella julmaten med sådant som sill, köttbullar och janssons frestelse eller kanske någon helt annan mat för att bryta av. Att skapa minnesvärda stunder för kollegor och anställda under julfesten är en fin tradition och oavsett om festen levererar det svenska klassiska julbordet eller mat från andra delar av världen så är det alltid lika roligt att få vara med att förgylla denna speciella stund för företag innan julledigheten väntar.

Underhållning av olika slag

En annan ofta uppskattad del av en julfest eller annat företagsevent är underhållningen. Här är möjligheterna många och vi på Hummingbird tycker mycket om att anpassa underhållningen efter företagets karaktär och behov. Under en julfest som vi arrangerade varvades ett roligt quiz anpassat för just det företaget med musik från ett live band, på en annan julfest samarbetade vi med en magiker på en julfest som bjöd på både tricks under glöggminglet och en magishow på scen. På vår interna julfest med hela Intoit Travel koncernen blev det julinspirerade lagtävlingar och allsång med hela gänget. Tre väldigt olika julfester men alla med lika lyckat resultat.

Nu är alla julfester för i år gjorda och snart börjar detta år lida mot sitt slut vilket betyder att det är hög tid att börja planera för nästa års upplevelser tillsammans med företaget! Planerar ditt företag att göra ett företagsevent eller kanske en konferensresa under 2024? Kontakta oss på Hummingbird Meetings & Events så hjälper vi er gärna med detta!