Explosion i Edinburgh!

Edinburgh exploderade under slutet av augusti månad och under en dryg vecka befann sig Mikael i den Skotska huvudstaden.
Skratten, de nya målen och relationer skapades på löpande band.

Den lilla storstaden är nästan optimal för er som inte vill att kollegorna ska splittras samtidigt som man inte vill bo ute på vischan. En stad där bästa sättet är att ta sig fram till fots, längs de myllrande stengatorna.

Vi startade veckan med att testa den klassiska säckpipan, iförda kilt och basker. Hur svårt kan det var tänkte vi, men ack vad vi fick kämpa. Det visar sig att man ändå behöver
starka lungor och ett snabbt fingerarbete för att få pipan att låta lite annorlunda än när getter bräcker. Men vad kul vi hade!

Förutom att vi även hade whiskyprovningar så var veckans höjdpunkt när vi tog oss ut till Winton Castle för att testa på de gamla spelen av Highland Games.
Stövlar och stockar kastades, dragkamp avgjordes och yxor kastades. Allt avslutades med en BBQ från en annan värld, magiskt gott och många nöjda deltagare.

Här finns också flera fina och bra golfbanor, ypperliga whiskydestillerier och många gröna parker och gräsklädda kullar!
Ett annat ”måste” är givetvis att äta Haggis.

Direktflyg från både Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Vistelsen i Edinburgh kan även kombineras med Glasgow. Tåget går flera gånger i timman och tar omkring 50 minuter. Hur bra?

Vad väntar ni på – vi ses i Edinburgh!