Allt du faktisk kan göra!

När det äntligen började bli bättre och hoppet tändes att börja träffas, ta en AW med kollegorna, planera den där julfesten eller se fram emot vinterns kick-off i Alperna så skärptes restriktionerna igen och även Sverige återgår till mer social distans och mer hemmajobb.

Men det positiva är att Alperna finns kvar, julen kommer igen nästa år, flera destinationer i Europa är förberedda att ta emot er på konferens nästa år igen!

Det är lätt att börja fokusera på vad vi inte kan göra istället för det vi faktiskt kan göra, så här kommer några tips och inspirerande idéer, givetvis med rådande restriktioner och allmänna råd i fokus.

Hur kan vi fortsätta mötas?

Skogskonferens i Småland
Ta med arbetsgruppen på skogskonferens i Småland. Vandring, grupparbete, matlagning och måltider ute präglar denna upplevelse under skogskonferensen. Passa även på att testa ett hälsosamt skogsbad.

Har ni testat konferens på hästryggen?
Nu ger vi er möjligheten att uppleva en annorlunda konferens i Dalslands vackra natur till häst. Vi tar er med genom skogar och vattendrag och varvar den ridande konferens med gourmetmåltider på herrgård eller i vildmarken. Missa inte heller våra kollegor Isabelle & Karin berättelse om sin upplevelse i glashuset och ridningen i Dalsland i början av sommaren.

En annorlunda fjällkonferens
Det är vid få tillfällen man spenderar så mycket tid utomhus under vintern som när man är i fjällen. Vi tar er med på en annorlunda fjällkonferens och visar er hur man på bästa sättet optimerar både tiden och utbytet mellan kollegorna under en fjällkonferens.

Mötas på isen
Att konferera i Stockholms skärgård är en unik upplevelse på många sätt. Skärgården börjar där staden slutar och här finns oändliga möjligheter för fantastiska naturupplevelser året om. Att ta sig runt på öarna med långfärdsskridskor, lösa företagsrelaterade gåtor och grilla er lunch på en liten kobbe är en upplevelse som kan bli verklighet för just er arbetsgrupp! Självklart bjuder även Västkusten på magiska skridskoisar och skridskoåkning i havsbandet.

Digital konferens
Är du också trött på Zoom och teamsmöten med hemmajobbande kollegor? Låt oss hjälpa er att ta nästa möte eller event till en annan nivå. Vi skapar delaktighet och kul inslag i konferensen. Precis som vanligt utgår vi alltid från era behov, önskemål och ambitioner med mötet för att sedan lägga upp en plan och en lösning som säkrar ert budskap under den digitala konferensen.

Mer inspiration

På vår hemsida har vi samlat fler idéer på upplevelsebaserade konferensupplägg på lite mer nära håll.
Tveka inte att höra av dig till oss – vi delar gärna med oss av våra tankar och erfarenheter från grupper som har konfererat på olika sätt under hösten.

vildmarkskonferens Dalsland vildmarkskonferens Dalsland vildmarkskonferens Dalsland Åre reselogg 1 småland konferens