Gutniska lekar eller längdåkning i Dolomiterna?

Marcialonga 2017 – Unikt erbjudande!
26-30 januari har vi möjlighet att erbjuda Marcialonga 2017- efter Vasaloppet världens mest populära längdskidlopp. Vi har 40 av de åtråvärda startplatserna! Är ni 10 eller fler på ditt företag som vill åka så är ni välkomna att kontakta Flora hos oss. Paketet inkluderar, startplats Marcialonga 2017, flyg till Milano t/r, transfer, 4 nätter i delat dubbelrum på bra beläget 4* hotell i Moena inklusive halvpension.
Pris 13.850kr/person. Först till kvarn…

Hummingbird till Gotland
Vi tog sikte mot östkusten med ambitionen att finna det genuina Gotland. Våra lokala gute-vänner fick i uppdrag att visa oss hur vi kan skapa inspirerande och intressanta konferenser för våra kunder på denna vackra ö. Vi kan bara konstatera att våra högt ställda förväntningar överträffades. Hör av er så berättar vi gärna mer om hur er nästa konferensresa till Gotland skulle kunna se ut! Läs mer!

Välkommen Lisa!
Hummingbird Grupp & Konferens har fått ytterligare en ny stjärna!   Vi välkomnar Lisa Rogö, som har många års erfarenhet från resebranschen och framförallt med skräddarsydda konferensresor. Lisa är laddad för att möta Hummingbirds kunder och önskar ni en konferens med idrottsliga inslag är Lisa rätt kvinna för uppdraget. I augusti kan ni följa Lisas rapporter från OS i Rio på #hummingbirdkonferens. Läs mer!

Glad sommar från vännerna på Hummingbird!

Hummingbird Grupp & Konferens
Anna, Daniel, Eva, Flora, Jessica, Ewa, Karin, Lisa, Julia, Mikael och Ulf

Vi på Hummingbird Grupp & Konferens är helt specialiserade på konferens- och specialresor. Resor utöver det vanliga. Vi har en gedigen erfarenhet och kunskap här i huset, ett fantastiskt kontaktnät och en förmåga att komma bakom kulisserna. Vi tar vara på destinationens pärlor och lyfter fram det som verkligen intresserar deltagarna. Vi skapar passion, lust, engagemang och glädje! Verksamheten startade 1947, fast vi som jobbar på Hummingbird är något yngre…