Hummingbird hjärta Malta!

Malta – En idyllisk pärla mitt i Medelhavet.

Vi på Hummingbird älskar att resa lika mycket som våra kunder. Och självklar behöver även vi stärka våra interna relationer. I början av juni packade därför hela gänget på Hummingbird Meetings & Events sina väskor och drog på konferensresa till fantastiska Malta. Under våra dagar på ön hann vi med massor av skoj och vi åkte alla hem med ett leende på läpparna och minnen för livet!

Mdina – Den tysta staden

En av höjdpunkterna på resan var besöket till den mystiska staden Mdina. Mdina är en liten muromgärdad stad som tidigare var Maltas huvudstad. Staden har färre än 250 invånare och är belägen på en liten kulle mitt på ön. Husen är honungsfärgade och klädda med färgglada blommor, dörrar och fönster. Under vår första kväll på Malta strosade vi runt i staden innan solnedgången och blickade ut över Malta. På en klar dag kan man se ända till Sicilien som ligger endast 187 kilometer bort. Vi avslutade kvällen på uteserveringen av en lokal taverna där vi blev serverade underbar medelhavsmat och gott maltesiskt vin.

Aktiv konferensresa

Från Sverige är det enkelt att ta sig till Malta och på bara några timmar är man på plats på den charmiga ön. Väl på Maltas internationella flygplats är det inte långt till öns alla hotell. Eftersom Malta är en liten ö med korta avstånd till allt kan man maximera tiden och hinna se och göra massor!

Malta är den perfekta destinationen att kombinera konferens med aktiviteter. Här finns något för alla! För gänget som vill ta det lugnt kan man ge sig ut på en dag ute till havs i en katamaran och bara koppla av tillsammans. Vill man ha lite mer action finns möjlighet att ge sig ut på jeepsafari och upptäcka den vackra grannön Gozo tillsammans med en kunnig guide. Man kan även ge sig ut på vandring längs Maltas västra kust i en härlig miljö eller upptäcka öns dolda pärlor i en kajak på det klarblåa vattnet.

På Malta är man ständigt nära havet – så man får absolut inte missa att ta ett dopp i det kristallklara vattnet! Vi på Hummingbird hann självklart med att testa på massor av aktiviteter under våra tre dagar på ön.

En ö rik på kultur och historia.

Visste ni att Malta är hem till en av världens äldsta byggnader? Här ligger nämligen Megalithic Temples som byggdes 3600 f.Kr. och är med på UNESCO:s världsarvslista. Malta är även en känd filmdestination och stora filmer som Troja och Gladiator har spelats in på ön. Den populära serien Game of Thrones spelade också in delar av serien här.

Malta är en storfavorit hos oss på Hummingbird! Den fantastiska medelhavspärlan är med sina 3000 soltimmar per år en solklar destination att boka in till företagets nästa konferensresa!

100% klimatkompenserat

Precis som med alla våra kunders resor och upplevelser så är även vår interna konferensresa klimatkompenserad. Vi kompenserar alltså inte bara flygresan utan även boende, landtransporter och måltider under hela vistelsen. Full klimatkompensering ingår i alla våra kunders konferensresor och det går inte att välja bort.

Här kan du läsa hur klimatkompenseringen går till och i vilka projekt vi investerar i.

Kontakta oss för inspiration!

Kontakta oss gärna för mer inspiration och information om Malta och hur vi kan hjälpa er att ordna nästa konferensresa hit!