Hummingbird Meetings & Events växer och vill fortsätta göra det!

Under hela året arrangerar vi konferensresor för tusentals kunder och både ser och hör om deras upplevelser tillsammans med företaget. Vi ser hur banden mellan kollegorna stärks och hur nya relationer byggs på företagen. Detta är någon som vi strävar och jobbar efter varje dag och som såklart är minst lika viktigt även för oss på Hummingbird Meetings & Events. Och lika engagerade och måna som vi är om att våra kunder ska få den bästa upplevelsen och skapa arrangemang med bästa resultat, likadant känner vi givetvis för vår egen interna konferens som vi gör en gång om året.

Syftet med konferensen

Konferensens destination har för oss varierat under åren beroende på syfte och mål för årets konferens. Denna gång bar det i väg till Tanumstrand under två dagar som genomsyrades av vårt syfte med konferensen som var, Hummingbird Meetings & events framtid, vart är vi på väg, vilka är vi och vad vill vi vara med vårt bolag?

Konferensresans upplägg

Hela konferensresan inleddes genom en workshop i bilarna på väg till Tanumstrand där vi diskuterade och drömde om vad, vem och var vi är 2030. Väl framme i Tanumstrand presenterades allas olika drömscenarion, där det visade sig att vi i mångt och mycket delar samma vision framåt tillsammans. Konferensen fortsatte i temat framtid och det pratades om vad vi gör i dagsläget, vad vi behöver och vill göra mer samt handlingsplaner för att nå dit vi vill komma. Självklart varvades detta med god mat och gemensam aktivitet. Denna gång i form av en rolig shuffleboard turnering. Vi såg givetvis till att även ha lite luft i programmet där vissa passade på att njuta lite i hotellets spa medan några andra passade på att ta det lite lugnt på rummet.

Vikten av att mötas

Syftet med denna konferensresa var att få samlas, diskutera framtid, drömmar, mål och planer samt sätta en gemensam riktning framåt. Det var precis vad vi gjorde och som dessutom resulterade i inte bara lyckade dagar tillsammans utan även många bra planer framåt för att nå ditt vi vill komma. Detta bevisar verkligen vikten med att mötas, det är inte bara väldigt roligt utan också väldigt nyttigt på så många vis för både medarbetare och bolaget i sig.

 

Den glädje, inspiration och energi som vi kände när vi for i väg tillbaka till Göteborg igen efter två lyckade dagar på Tanumstrand, är precis den känsla som vi vill att våra kunder ska känna efter en konferensresa, företagsevent eller studieresa tillsammans med oss!