Hummingbird Meetings & Events fortsätter att utveckla branschen med eget unikt koncept

I linje med omvärldens såväl som mötes- och eventbranschens utveckling fortsätter Hummingbird Meetings & Events att bygga vidare på sitt koncept med fristående projektledare som knyts till bolaget.

Upplägget med fristående projektledare som komplement till det anställda teamet ger en fantastisk flexibilitet, ännu starkare kundfokus och kreativitet – och inte minst är det en styrka med djupare och bredare kompetens och erfarenhet bland kollegorna och i kunderbjudandet.

Detta koncept har skapat nyfikenhet och attraherat flera intressanta projektledare men även inspirerat branschen att tänka utanför ramarna och testa liknande lösningar.

Sedan flera år har Hummingbird Meetings & Events flera fristående projektledare på olika platser i Sverige och har nu tagit steget utanför landets gränser med en ny kollega på Mallorca!

Med dagens teknik är det fantastiskt smidigt att koppla ihop sig med teamet på Hummingbird Meetings & Events såväl som med kunderna oavsett var man bor och verkar i sin vardag. Det är en av fördelarna med konceptet, säger Erika Ringqvist som är en av initiativtagarna.

Så här säger Ia Sjöqvist, det senaste tillskottet, från Mallorca:

”Yay – så oerhört kul och spännande att få tillhöra detta fantastiska, fina och varma företag och team av ytterst kompetenta projektledare på Hummingbird Meetings & Events. Jag har haft nöjet att vara kund till Hummingbird vilket skapade intresset för detta fina företag och människorna som jobbade där.”