Hummingbird på konferensresa till Aten och Atens Riviera!

”Vad ska jag packa med mig? När kommer programmet? Vilket hotell ska vi bo på? Har alla sitt boardingpass? Tänk att vi ska få äta lunch vid havet!” Pirret, förväntningarna och längtan som uppstår innan man ska åka på en konferensresa med sitt team har även vi på Hummingbird en stor igenkänningsfaktor i. Innan vårens högsäsong drar i gång för oss på riktigt såg vi därför till att ta med oss hela Hummingbird-teamet på en fantastisk konferensresa till Aten och Atens Riviera – Vouliagmeni.

Konferens i Vouliagmeni

Vouliagmeni är en kustpärla som ligger ca 40 minuter från Aten. Här möts man av lugnet, sandstränder och fler mysiga tavernor så långt ögat når. Om man som företag har som målsättning att hålla ihop gruppen för att bygga relationer inom teamet är detta en perfekt destination att ha som bas under resan.
Förutom att vi fick äta fantastisk mat och doppa fötterna i det något kalla mars-havet såg vi även till att uppleva området och den vackra Vouliagmeni sjön. En plats för härliga luncher, varma bad (minst 20 grader året om) och perfekt för en utomhuskonferens!

Kombinera konferensresan med Aten

Eftersom Vouliagmeni ligger inom behagligt avstånd från Aten var vi självklart tvungna att uppleva staden där demokratin en gång föddes och som la grunden till dagens filosofi och konst.

I Aten tog vi rygg på vår fantastiska guide Paris som tog med oss till bland annat Panathenaic Stadium, världens första olympiska stadio som stod som host för de första moderna Olympiska spelen. Med Akropolis som stadens ständiga back drop kunde vi inte heller låta bli att ta oss upp för att få se detta fantastiska tempel på nära håll.

För att få uppleva Aten ”behind the scenes” tog vi oss även runt på en stadsvandring i Gamla stan. Här fick vi uppleva överraskande moment som bland annat Ouzo-provning på mysigt destilleri, Zorbadans och självklart åt vi en och annan gyros.

Kvällarna spenderades i några av Atens mysiga gränder som bjöd på gatufest och skratt inpå småtimmarna!

Att ta sig till Aten

Det är väldigt smidigt att ta sig till Aten. Det går bra direktflyg torsdag-söndag både från Stockholm och Köpenhamn. Väl på plats är det kort transfer om 30 minuter oavsett om man vill ha Aten eller Vouliagmeni som sin bas.

Går ni i konferenstankar och är nyfikna på hur vi hade kunnat skräddarsy en konferensresa i Aten för just er?

Kontakta oss, så berättar vi gärna mer om vårt fantastiska äventyr och alla idéer som föddes under denna resa!