Hummingbird på konferensresa i Alicante med Intoit Travel Group

Vi på Hummingbird lever som vi lär och åker självklart varje år på en egen konferensresa. I år var vi på en riktigt givande, utbildande, kul och kreativ konferensresa i Alicante ihop med våra systerbolag i Intoit Travel Group.

Alicante – perfekt för en weekend konferens

Alicante är en perfekt konferensdestination att uppleva över en helg. Med korta avstånd maximerar man tiden och man hinner både se och göra massor. Det är även lätt att hålla ihop gruppen.

Vid ankomst under fredagseftermiddagen tog vi oss direkt till en restaurang i bergen med utsikt över Alicante för en aptitretare och ett glas gott att dricka. En kanonstart på resan om du frågar oss! Med ens förstod man hur staden är uppbyggd och samtidigt fick vi samla gänget för en välkomstskål. Efter incheckning på hotellet tog vi oss sedan vidare till kvällens restaurang där vi bekantade oss med lokal tapas.

Konferens till fots

Tidigt dagen efter blev vi upphämtade med buss som tog oss till berget Puig Campana ovanför Benidorm. Här var det dags för resans första aktivitet i samband med ett konferenspass. Vi på Hummingbird förespråkar verkligen att ta konferensen utanför konferensrummet och vad passar då bättre än en Humming Walk & Talk där man får tid att diskutera, sprida kunskap, tips, kreativitet och idéer mellan sina kollegor och som i vårt fall, mellan bolagen. Med oss hade vi våra kunniga guider som under våra stopp berättade anekdoter och historier om området och om Alicante. Vi avslutade vandringen med en fantastisk lunch och under kvällen var det middag, hög mysfaktor och skrattfest i Gamla Stan.

Cykling och strandkonferens

Under söndagen gav vi oss ut på ett cykeläventyr i Alicante stad med tre duktiga guider. Vi cyklade mellan de gamla gatorna i Alicante och vidare mot Playa San Juan där det vankades konferens och lunch innan Mikael och Isabelle utmanade bolagen i teambuildande beachgames!

Fyllda med energi hoppade vi på bussen för ett snabbt stopp på hotellet där vi alla fick tid att fräscha upp oss innan vi begav oss till flygplatsen och vidare mot Göteborg.

Alicante på 48 timmar

Vill ni också uppleva Alicante på 48 timmar? Kontakta oss så tar vi fram ett skräddarsytt upplägg till er!