Hummingbird till Gotland

När vi och våra kollegor på våra systerföretag åker iväg har vi det alltid väldigt bra och på Gotland var det helt fantastiskt!

Fokus var att lära känna varandra och företagen vilket vi absolut lyckades med i våra 4 något slitna minibussar som vi körde runt i under 1,5 dygn med diverse uppdrag som skulle lösas under tiden. Startade med varpa tävling för att få upp farten och sedan blev det en fantastisk fika på Själsö Bageri, vidare till fina Prima Gård, ekologiskt och med en hamburgare direkt från grillen och deras nybryggda öl så blev lunchen ett gott matminne!
Cykeltur med en unik guide som kände till både ”de sma under jordi” och ”bysarna”, han visade oss runt på området Furilden, så vackert!   Övernattade på det läckra Fårösunds Fästning och till kvällen blev det en cykeltur till Bungenäs, det numera nedlagda militärområdet med djupa kalkbrott, övertäckta bunkrar, bergrum m m, häftigt! Åt gjorde vi på den tidigare förvaltarvillan som numera drivs som vinbar och restaurang av normannen Calle.

Nästa dag var det så dags att köra över till Fårö, man får bara inte missa Helgumannen fiskeläge, en sån härlig och lugn plats! Där var det uppdukat kaffe och nybakade bullar för oss. Härefter följde en snoksafari med i alla fall 1 snok ? och sedan till Fårögården och en god lunch där vi också kunde sitta ute och bara njuta!

Så småningom mot Visby och trevliga Clarion Hotel Wisby innanför murarna. En rundvandring i staden med en kunnig gotlänning och stopp för en god kall öl innan maten var helt perfekt! Avslutningsmiddag intogs i det vackra källarvalven från 1200-talet på Frimis och för de som fortfarande var pigga så var det full fart på dansgolvet på Munkkällaren!

Innan vi reste hem på söndag eftermiddag åt vi en god lunch på Novi Resort vid poolen och avslutade med härligt poolhäng i det fina vädret!

Hit borde alla våra kunder åka!