Hummingbirds egen studieresa till Berlin

Hela herrgårdsgänget spenderade helgen tillsammans i Berlin. Man hinner väldigt mycket på 48h om man planerar bra och har de rätta kontakterna.

Vi fick en bra uppdatering då vi gjorde Berlin till fots tillsammans med vår fantastiske guide. Berlin har mycket att berätta – en fascinerande stad som berör!

God lunch på ölstuga i västra delen av Berlin och några hotellbesök innan vi körde konferens-workshops på vårt eget hotell Amano.

Framåt kvällen promenad till middagen nära Alexanderplatz, ett av Berlins anrika danspalats dit berlinare i alla åldrar går för att umgås och framför allt – dansa! Natten känns på något sätt lite längre i Berlin…

På söndagen tittade vi närmare på Kreuzberg, den multikulturella stadsdelen där det händer så mycket nu! Koreansk lunch innan vi drog igång våra Trabis och rattade oss igenom Berlintrafiken – roligt, annorlunda och spännande!

Berlin är högt upp på vår Topp-10 – den ultimata destinationen för konferens- och studieresor! Bara en timma bort, fungerar alldeles utmärkt även för kortare besök!

Jessica Trabi     25hours Berlin    25hours lobby Berlin    IMG_0450

Berlin Hauptbahnhof med Jens small Snubbelstenar Berlin Deutches historiches museum Trabi Berlin

Berlin Graffitti Holocaust Berlin