Intoits koncernkonferens, i år på katamaraner i Kroatien!

Den 24 maj var det äntligen dags för oss att ge oss i väg på den efterlängtade konferensresan tillsammans med hela koncernen. En resa som vi gör årligen tillsammans med alla bolagen i Intoit Travel Group och denna gång blev det inte vilken resa som helst utan en seglingskonferens till Kroatien!

Första stoppet – Trogir!

Liksom många andra företag tycker vi om smidiga förbindelser och korta restider. Onsdag morgon lyfte vi från Landvetter flygplats och redan innan lunch var hela gänget på plats i Split i Kroatien. Väl framme i Split var endast en tiominuters bussresa vad som krävdes för att vi skulle ta oss till resans första stopp – Trogir. Trogir är en liten harmonisk, stenig stad som ligger på en holme. Staden kännetecknas med små torg, gränder, åtskilliga restauranger, kaféer, butiker och kultur. Allt detta fick vi upptäcka genom en teambuilding-aktivitet i form av en digital tipspromenad innan det var dags att kasta loss ut till havs.

Grupparbeten till havs på katamaraner

Vi uppmuntrar ofta för våra kunder att ta med konferensen ut och att man inte nödvändigtvis behöver vara inne i ett konferensrum för att konferera. Att blanda nytta med nöje och att passa på att se destinationen medan man konfererar. Vi lever som vi lär och mitt ute till havs någonstans mellan ön Solta och ön Vis spred vi ut oss på våra tre katamaraner indelade i olika grupper för att diskutera olika frågor utifrån vardera bolags perspektiv. Det blev många intressanta och givande samtal och diskussioner. Vi är säkra på att det blev extra bra och inspirerande tack vare den fantastiska omgivningen vi befann oss i.

Vis – en ö med mycket historia

Även om en stor del av resan spenderades till havs på katamaraner så var vi delvis även på land och besökte den vackra ön Vis. Vis är för många en favorit ö i Kroatien av förklarliga skäl. Det är en mycket vacker ö med en fantastisk natur, mysiga gränder, fina byggnader och god mat. Det är även en ö med mycket historia. Något som vi på Intoit fick ta del av genom en intressant utflykt med jeepar där vi besökte olika platser på ön samtidigt som vi fick höra om öns historia.

Syftet med resan

Viktigt inför en konferensresa är att ha ett tydligt syfte med vad man vill åstadkomma med resan. Vårt syfte var att skapa gemenskap mellan våra olika bolag, bygga kunskap kring varandras produkter, lära av varandra och dessutom ha riktigt roligt på vägen (havet). Det blev verkligen full pott på allt detta. Stort tack till vårt systerbolag More Sailing som anordnade denna fantastiska koncernkonferens. Vi på Hummingbird Meetings & Events tyckte att det var väldigt kul att få prova på er produkt och kan helt klart hålla med om att seglingsresor är något för alla. Det är även ett perfekt verktyg för att bygga relationer och utlovar dessutom riktig upplevelsegaranti!

Är du och ditt företag också sugna på en konferens med upplevelsegaranti för att bygga relationer? Kanske till och med genom en seglingskonferens?

Kontakta oss på Hummingbird Meetings & Events, så hjälper vi er mer än gärna med detta.