Ett minnesvärt 70-års Jubileumsfirande i hjärtat av Köpenhamn!

Vid horisonten av det förflutna och med blicken riktad mot framtiden, arrangerade vi ett lyckat 70 års jubileum bestående av överraskningsmoment, gemenskap och kontraster på underhållning mitt i hjärtat av Köpenhamn.

Före – Planering

Att få vara med och planera och arrangera våra kunders speciella upplevelser i form av jubileumsfirande, belöningsresa eller en annan viktig fest eller konferensresa är alltid en ära! Att utifrån kundens önskemål och vision tillsammans planera och forma deras upplevelse ihop byggt på en bärande idé, är något vi gör dagligen men där varje upplevelse och kund är unik. Vi skräddarsyr alltid ett event eller konferensresa efter vad kundens syfte är och vad de efterfrågar. Ibland är det något mer utmanande än andra gånger men det är alltid lika kul och speciellt att se ett event eller konferensresa växa fram för att sedan utföra det med förhoppningsvis god framgång!

Under – Programmet på plats

För en av våra kunder var det 70-årsjubileum i Köpenhamn för ett tag sedan där fredagen inleddes med en mingelmiddag med fokus på mingel & hygge på hotellet då medarbetarna rest in från cirka 18 olika städer. Dagen därpå kastade vi loss från hotellets egen brygga för att gemensamt hälsas välkomna och få uppleva Köpenhamn från vattnet. Därefter fick medarbetarna möjlighet att välja bland olika aktiviteter för att sedan mötas upp igen i den centrala stadsdelen Vesterbro och närmare bestämt i Kødbyen där en riktigt energifylld och svängig lunch väntade med hjälp av Nic Schröder & Ola Salmén och alla peppiga medarbetare.

Kvällens agenda var fokus på glädje och firandet av företagets 70 års jubileum. Direkt när gästerna klev in i kvällens festlokal möttes de av en personlig och magisk atmosfär. Jubileumsmiddagen inleddes med en explosion av smaker, där varje rätt var en konstnärlig skapelse och en hyllning till gastronomi. Kockarna hade förberett en kulinarisk fest som utforskade både traditionella danska smaker och nyskapande kreationer varvat med högklassig underhållning på scen. Inpå småtimmarna när stjärnorna fortsatte glittra över Köpenhamn, förvandlades jubileumseventet till en dansfest som skulle skrivas in i historieböckerna. Musiken som fyllde luften var en blandning av nostalgiska toner från företagets resa och de senaste hitsen som fick gästerna att vicka rejält på höfterna på dansgolvet.

Efter – Tack för förtroendet!

Det är med stor tacksamhet vi på Hummingbird tillsammans med detta företag fick möjlighet att lyfta upp ett grått och kallt Köpenhamn med både värme och gemenskap och minnesvärda upplevelser som sent ska glömmas!

 

Ska du och ditt företag också planera ett jubileumsfirande eller annan storslagen fest tillsammans? Kontakta oss på Hummingbird Meetings & Events, så hjälper vi med glädje till med detta!