Förlänga eller smygstarta sommaren med konferens i Båstad!

En favorit hos oss på Hummingbird är att förlänga eller smygstarta sommaren med en konferensresa till Båstad på fina Bjärehalvön i början av hösten eller slutet på våren. En klockren destination för företagsgrupper att bygga relationer, stärka gemenskapen och skapa gemensamma minnen på en destination där allt finns nära till hands och dessutom i en helt fantastisk miljö. Ett riktigt sommarparadis om du frågar oss!

Upplevelser i Båstad

Båstad erbjuder förutom tennis, massor att se och uppleva. Det finns allt från guidade turer, sälsafari, SUP, padel, kajak och spa. Här finns något för den sportige, den historieintresserade, havsdyrkaren och självklart också för spaälskaren. Det finns verkligen upplevelser i Båstad som passar alla!

Gemensamma minnen

Något som vi på Hummingbird verkligen brinner för är att skapa minnesvärda upplevelser utöver det vanliga som berör, lockar till skratt och skapar gemensamma minnen. I Båstad finns alla förutsättningar för att skapa detta med proffsiga leverantörer och bra lokaler. Här är det enbart fantasin som sätter stopp för vad som går att anordnas.

Något vi gjort tidigare är bland annat ”walk and talk” och roliga quiz längs med Båstads vackra hamn, abonnerat nattklubb exklusivt för företag, gjort tävlingar likt de i tv-programmet ”Mästarnas mästare”, tennisturneringar med proffsiga tennistränare i självaste tennisstaden och mycket mycket mer.

Genomföranden tillsammans med våra kunder

Under september månad har många av oss varit iväg på olika genomförande runt om i Sverige och Europa därav bland annat Båstad. Det finns ingenting som är mer belönande som att efter månader av planering inför en resa eller ett event tillsammans med kund faktiskt få se vad resultatet blev och att få höra kommentarer ifrån nöjda kunder. Vi på Hummingbird försöker så ofta vi kan att medverka under genomföranden tillsammans med våra kunder och är alltid öppna för att ta emot feedback för att ständigt kunna växa och utvecklas samt kunna ta med oss de allra bästa godbitarna från varje genomförande inför kommande resor eller företagsevent.

Vill du tillsammans med ditt företag smygstarta eller förlänga sommaren i Båstad nästa år eller funderar ni på konferens på någon annan fantastisk destination? Kontakta oss på Hummingbird Meetings & Events så hjälper vi er gärna!