Konferens i Palma de Mallorca – Balearernas hjärta

I september tog Isabelle täten till Mallorca med ett hundratal mäklare för en fartfylld helg. Isabelle har i stort sett spenderat varje sommar sedan barnsben på ön och hon har sina favoriter; allt från vandring i norr till party i söder. För att inte tala om alla vackra stränder och konferensanläggningar samt boutiquehotell för alla typer av behov!

Roliga och annorlunda konferensaktiviteter

Vi kan konstatera att Mallorca definitivt inte bara är en ”njutnings-ö”. Här finns stort utbud av roliga och annorlunda aktiviteter, som man förstås alltid kan blanda med lite lyx, t.ex. samla gänget för en härlig lunch och eftermiddag på en av öns alla beach clubs, vilket var precis vad vi gjorde under denna konferensresa.

Vi ville självklart också njuta av en dag på havet! Med full besättning tog vi färden från port de Palma till Cala Blava där vi kastade ankar och dukade upp för lunch samtidigt som våra energifyllda gäster badade från båten och dansade till vågorna. En underbar dag att minnas länge!

Ge ägg till nunnorna i klostret Santa Clara Mallorca

En annan kulturell och annorlunda upplevelse ligger ett stenkast från Palmas vackra Katedral. Nämligen klostret Santa Clara. Enligt sägnen och tradition vallfärdar Mallorcabor till klostret med ägg som man ger till klostrets nunnor. Nunnorna bakar sedan bröd och kakor på äggen man givit. Om man önskar köper man ”tillbaka” det bakade brödet och kakorna vilket i sin tur ska ge tur för vackert väder och solsken! Om det funkar? Absolut! Om inte annat är det en häftig upplevelse som ger känslan av att man färdas till en svunnen tid.

Konferensresa till Mallorca?

Går ni i konferenstankar?

Hör av er till oss så berättar vi mer om Mallorca eller någon av Spaniens andra pärlor!