Konferens på Malta eller Marrakech?

Malta – en klassiker

En av våra egna favoritdestinationer – vi har haft många grupper på den här härliga ön. På Malta får man alltid ett vänligt och proffsigt bemötande. Varför inte hyra en egen träskuta och köra en inspirerande konferens ombord?
Prisexempel 3 nätter, delat twinrum 4*, konferenslokal, flyg och transfer från SEK6.000
Läs mer.

Marrakech – tusen och en natt

Marrakech liknar inget annat! Här fylls sinnena med upplevelser så snart man landar – smaker, dofter, färger och ljud. Kör jeep i Atlasbergen, laga marockansk mat med egen kock eller slå er ner vid dukat bord i ett sagolikt palats! Direktflyg från Stockholm och Köpenhamn. Prisexempel 3 nätter, delat twinrum 4*, flyg och transfer från SEK6.500.  Läs mer.

Ny laguppställning

Vi har nu vinkat av Boijan som blir Farmor på heltid. Hon hälsar så gott och tackar för all uppvaktning i samband med sin pensionering.
Vår nya lagspelare Anna Lorin har trots sin ”ungdom” många år i branschen och stor erfarenhet av såväl megastora som mindre projekt över hela världen. Vi önskar vår nya pigga projektledare varmt välkommen i gänget!

Följ oss på Instagram
Nu kan du enkelt följa vad vi och våra kunder har för oss!
#hummingbirdkonferens

En riktigt glad och solig sommar

önskar Hummingbird Grupp & Konferens
Anna, Bea, Erika, Ewa, Flora, Jessica & Ulf
Vi på Hummingbird Grupp & Konferens är helt specialiserade på konferens- och specialresor. Resor utöver det vanliga. Vi har en gedigen erfarenhet och kunskap här i huset, ett fantastiskt kontaktnät och en förmåga att komma bakom kulisserna. Vi tar vara på destinationens pärlor och lyfter fram det som verkligen intresserar deltagarna. Vi skapar passion, lust, engagemang och glädje! Verksamheten startade 1947, fast vi som jobbar på Hummingbird är något yngre…