När kan vi åka på konferensresa igen?

resa efter corona

Världen öppnar upp igen och vi är många som delar längtan efter att resa igen!

UD ser över sin lista på länder dit de avråder från icke nödvändiga resor varje fredag.
Aktuell information hittar du här.

Vad innebär det att reseavrådan hävs?

Att avrådan för att resa till dessa länder hävs innebär att osäkerheten för svenskar minimerats. I tillägg till UDs avrådan behöver man kontrollera inresereglerna för de enskilda länderna.

De svenska ambassaderna i olika länder sammanställer information om inreseregler här.

Boka om istället för av

De allra flesta av våra event- och konferenskunder som skulle ha rest i våras, valde att boka om till hösten istället för att ställa in resan. Det är vi är mycket glada för och ser fram emot att hjälpa våra uppdragsgivare att få den där efterlängtade upplevelsen som vi planerat för under en lång tid. Det finns ett stort behov av det fysiska mötet och att planera framåt efter denna tumultartade period.

Öppet köp och attraktiva priser

I spåren av Coronakrisen ser vi nu hur många av våra leverantörer lättar på sina villkor vad gäller förskottsbetalningar. Vi ser också att det kommer in flyg- och hotellpriser som ibland ligger rejält lägre än tidigare.

Hos Hummingbird märker vi nu ett behov att efter sommaren mötas fysiskt för att få ny dynamik och energi i teamet. Flera av våra uppdragsgivare säger samma sak och allt fler börjar planera för höstens och vårens konferensresor. Nu kan du och ditt företag ta del av våra koncept och upplevelser lite mer nära. Vi har en massa bra idéer och platser som vi gärna delar med oss av. Både för en konferens lite mer nära och såklart även på platser längre bort, precis som vanligt!

Kontakta oss gärna så kan vi prata om hur ni tänker och hur vi kan hjälpa er!

Vi finns för er

Vårt fokus just nu är att möta denna snabbt föränderliga situation och använda tiden till att utveckla våra mötes- och upplevelsekoncept för att möta era behov och önskemål inför hösten 2020 och inför nästa år, 2021.

När vardagen återgår till det normala står vi redo att ta hand om alla ombokade konferensresor och hjälpa er att skapa nya.
Har ni frågor och funderingar så kontakta oss mer än gärna!

Livsviktiga resor

Vår koncern-VD Ulf Hansen har skrivit en artikel om varför resor kan vara livsviktiga.

Läs artikeln här!

________________________________________________________________________________________________________________________

 

Några Hummingbirds på skridskor i Central Park, NYC i februari 2020