Vamos a Alicante!

Sommaren har lidit mot sitt slut och hösten har gjort sig till känna med sin kyla här i Sverige och vad passar inte då bättre än att tillsammans med ett härligt företagsgäng ta oss till varmare breddgrader, närmare bestämt Alicante i Spanien!

Alicante – en medelhavspärla

Om man vill uppleva det äkta Spanien är Alicante en klockren destination för en konferensresa, kick-off eller ett event. Denna spanska medelhavspärla har ett skönt klimat året om, fina stränder, trevliga hotell, bra restauranger som serverar närproducerad mat och lokala viner och dessutom med otroligt bra flygförbindelser! Många förknippar Alicante främst med sol och bad men staden erbjuder även en vacker natur samt mycket kultur och historia att uppleva.

Varierat konferensupplägg

Ett varierat konferensupplägg är A och O för en lyckad konferensresa, och detta hade vi såklart med oss i planeringen även inför denna konferensresa. Fredagen inleddes med en gemensam konferens som övergick till en magisk grillbuffé i hotellets lummiga trädgård.  Medan lördagen bjöd på kontrast då medarbetarna själva fick välja en upplevelse utifrån egna önskemål och intressen. Konferensens tema var ’’framgångsrika tillsammans’’ och detta genomsyrade kvällens program där den gemensamma 4-rättersmiddagen intogs under bar himmel och följdes av dans långt in på småtimmarna. Två lyckade dagar av helt olika slag men med samma tydliga syfte.

Vikten av att ha med Hummingbird på plats

Fördelen med att ha med Hummingbirds projektledare på plats är att våra kunder/kontaktpersoner kan luta sig tillbaka och bara njuta av samma upplevelse som sina medarbetare. Under en konferensresa eller ett event sker allt i direktsändning och då ser Hummingbirds projektledare på plats till att alltid ligga steget före och säkerställer att allt blir som vi bestämt och planerat.

Communication is key!

En positiv feedback som vi ofta får från deltagare under våra genomföranden är den kommunikation som vi förmedlar innan och under ett genomförande. Alltid när vi arrangerar ett event eller en konferensresa ser vi till att samtliga deltagare hålls informerade om vad som gäller både innan och under. Innan avresan skickar vi ut ett digitalt program med praktisk information och hålltider. Under genomförandet skickar vi även ut sms till deltagarna om när och var de ska samlas samt annan nödvändig information. Vi ser även självklart till att vara synliga när vi är med på plats och svarar mer än gärna på frågor eller funderingar!

”Hur mycket bagage får jag ha med?” ”Hur checkar jag in på flyget?” och ”När måste jag senast checka ut från hotellet?” är vanliga frågor och funderingar som dyker upp. All denna information och mycket mer finns samlad i det digitala programmet vilket minimerarar frågor och även betryggar deltagare inför ett event eller en konferensresa. Uttrycket ”Communication is key” är verkligen sant!

Vill du också planera en konferensresa eller ett event med hjälp av oss på Hummingbird? Kontakta oss så hjälper vi gärna till!