Konferensresa till Sälen med strålande sol och norrsken!

Efter månader av planerande, ändring av datum och mycket detaljplanering sammanfattat i ett körschema på över 30 sidor var det äntligen dags att stänga högfjällshotellet för säsongen tillsammans med över 100 deltagare!

Konferensresa till fjällen när det är som bäst

Sälen visade upp sig från sin bästa sida och erbjöd verkligen allt som man önskar att en vistelse på fjällen ska erbjuda. Det blev skratt, sång, dans, middag med vy över fjällen, kälkrace, afterski med live band, norrsken och snöaktiviteter i form av hundspann, snöskor, snöskoter och givetvis skidåkning. Oavsett om man hade besökt fjällen många gånger eller om det var allra första gången att uppleva fjällvärlden så blev det en helg så rik på upplevelser att den sent kommer att glömmas!

Vädret var på vår sida

Vi på Hummingbird Meetings & Events är noga med vilka samarbetspartners vi väljer att jobba med, säkerställer alltid att samtliga inblandade har koll på läget och att allt är på sin plats innan eventet äger rum. Något som dock aldrig går att styra är såklart vädret. Denna gång prickade vi in säsongens finaste helg vädermässigt med sol, snö och till och med norrsken. Wow, vilken lycka och glädje som infann sig under denna helg!

Konferens som skapar engagemang

En konferens behöver inte alltid vara inne i en konferenslokal. Vi uppmanar ofta våra kunder att tänka utanför konferenslokalen eller i alla fall variera, då vi vet att både kreativiteten och inspirationen ofta ökar vid miljöombyte. I detta fall utnyttjades bussresan upp med konferens redan på bussen, vilket gjorde både att den långa bussresan gick fortare samt att man verkligen utnyttjade tiden väl och på så vis hade mer tid på plats för annat än bara konferens.

Något som alltid är lite extra kul och ofta gör en konferens eller ett event mer kreativt och ger den där extra kryddan är när det finns ett tema. Ett genomgående tema som genomsyrar både inbjudan, kommunikation inför, under och eventuellt även efter eventet. Denna konferens hade temat uppåt och framåt vilket bland annat landade i att sätta temat ”rymden” och vilken hit det blev! Allt startade med bussarna som alla hade ett namn i rymdtema för att sedan vid ankomst till Högfjällshotellet välkomnas av en star wars inspirerad välkomstkommitté. Sedan följde temat med hela helgen och avslutades sedan på topp under lördagskvällen med middag och fest också med temat rymd. Det var utklädnader av alla dess slag, den ena ännu mer kreativ än den andra, det var planeter på borden, spacade ballonger och ljud och ljus som även det gav en känsla av rymd. Helt klart en lyckad avslutande kväll som bestod av fördrink, middag med toastmasters, prisutdelning, tal, uppträdande och sist men inte minst DJ med dans in på småtimmarna.

Återkommande kunder

Ett av våra mål på Hummingbird Meetings & Events är att våra kunder ska vilja komma tillbaka och göra flera samarbeten ihop. Det är en ren fröjd att få bygga en relation med kunder, växa med dem och gång på gång skapa minnesvärda upplevelser tillsammans.

 

Vill du också skapa minnesvärda upplevelser tillsammans med oss på Hummingbird Meetings & Events? Kontakta oss och så hjälper vi er gärna!

 

 

Om författaren

Matilda Sandin, Projektkoordinator

Med en utbildning inom Event Marketing and Management koordinerar hon företagsevent och konferensresor samt planerar och producerar innehåll på Hummingbird Meetings & Events hemsida. Matilda brinner för kommunikation i alla dess former, både i tal och skrift och tror starkt på att bra och tydlig kommunikation är A och O för lyckade event och bra marknadsföring.