Konferensresa

Offertförfrågan

Konferensresa utomlands eller på hemmaplan?

Hummingbird Meetings & Events har flera års erfarenhet av konferensresor världen över.

I återkopplingen från våra kunder får vi ofta höra att deras konferens blev något utöver det vanliga. Vi tror att det beror på att vi verkligen anstränger oss för att förstå vad våra kunder vill ha ut av sin investering i konferensresan. Vi skapar lustfyllda program med aktiviteter och upplevelser som harmonierar och stöttar budskapet och känslan som företaget/företagsledningen vill förmedla genom en konferensresa. En annan del som vi vet uppskattas mycket är att våra projektledare finns vid er sida från idé och planering till genomförande och uppföljning av både resan och konferensen. Detta för att kvalitetssäkra så att konferensresan når upp till våra kunders förväntningar. 

Allra bäst tycker vi det blir det när vi integrerar kommunikation eller konferensrelaterade ämnen i de sociala aktiviteterna. Det är där resultat skapas och även här är vi noggranna med uppföljningen. På den traditionella konferensen fastnar man ofta lite väl mycket i konferensrummet och då tappar den dynamik, gemenskap och inspiration som nya miljöer och kul upplevelser kan bidra med.

Vi är med er i alla delar av resan, allt från idé och planering till genomförande och uppföljning. Vill ni ha en konferens utomlands eller en konferens i Sverige eller länder lite mer nära så har vi de rätta ingångarna för att göra just er konferens unik och skräddarsydd just för er och ert syfte och mål.

Konferensresor till hela världen

Malta, Mallorca, Berlin, Amsterdam, Cinque Terre och New York. Eller varför inte Prag, Alicante eller Dublin? Vi på Hummingbird har genom åren arrangerat konferens- och studieresor i världens alla hörn. Ofta kostar inte en konferensresa utomlands så mycket mer än i Sverige, det kan till och med bli mer kostnadseffektivt. Många av våra företagskunder blir ofta förvånade när vi presenterar prisvärda alternativ utanför landets gränser. Dessutom märker vi att en konferens utomlands i vissa fall kan locka mer än en konferensresa inom Sverige, dvs deltagarantalet brukar bli högre för de grupper som väljer att förlägga sin konferens utomlands.

Konferens lite mer nära

Ibland kan tid, budget och syfte göra att en konferensresa inom Sveriges gränser är mer effektivt än en konferensresa långt bort. Ofta är det känslan av att gemensamt ta sig utanför kontorets väggar och få uppleva en annan miljö i några dagar som är nyckeln till att en annan dynamik och intressanta diskussioner och samtal uppstår.

Vi på Hummingbird har lång erfarenhet av att skapa program med intressant innehåll i Sverige och våra grannländer. Allt från adrenalinpumpande konferenser i Norrland till bolagsstämmor med rullskridsko-disco i Malmö eller skogskonferenser i den småländska urskogen med naturupplevelsen är nyckeln till gemenskap.

Oavsett vad målet är finns vi med som trygg partner, som i samråd med er ser till att er konferensresa blir kompetensutvecklande, lustfylld och framgångsrik! Vi hjälper er att hitta rätt och skräddarsy ett program som passar just er!

Skräddarsydda konferensresor

Oavsett budget och syfte med resan skräddarsyr vi på Hummingbird ett program med innehåll som går i linje med vad ert företag står för och vill förmedla till era medarbetare. Beroende på destination skapar vi upplevelser, kommunikation och aktiviteter som främjar gemenskap och kreativitet. Ett nära samarbete och tydlig kommunikation från början till slut, vet vi är nyckeln till att skapa den mest värdefulla konferensresan. Detta är vi specialister på!

Konferensresor utomlands regler – Vad gäller?

Konferensresa utomlands  – regler att tänka på: Grunden för att en konferens ska vara avdragsgill är att den ska vara till gagn för företaget. Tidsmässigt så har det utvecklats en schablon som säger att konferenstiden bör vara minst sex timmar per dag. På en rätt planerad skidkonferens, seglingskonferens eller annan aktiv konferens är detta inget problem.

Integrering av aktivitet och specifika ämnen/frågor som sedan redovisas och dokumenteras tillsammans med en bra planering av hela konferensprogrammet ger möjlighet till program som är både lustfyllda, meningsfulla och även avdragsgilla. 

Frågor och svar

Vi på Hummingbird får ofta höra att våra kunders konferensresa blev något utöver det vanliga. Vår erfarenhet och era önskemål och visioner för er konferensresa skapar vi program som innehåller aktiviteter, budskap och mervärden.

Kontakta oss så berättar vi hur vi på bästa sätt kan hjälpa att skapa en minnesvärd och värdefull konferensresa.

Vi får ofta frågan vad det kostar att åka på en konferensresa utomlands. Hur stor investering som krävs för att göra en konferensresa utomlands varierar utifrån syfte, behov och innehåll. Mellan tummen och pekfingret brukar vi utgå från nedan prisspann:

  •  Sverige – 2 nätter från ca 2 000 SEK per person
  • Norden – 2 nätter från ca 3 000 SEK per person
  • Mellan- och Östeuropa – 2 nätter från ca 4 000 – 7 000 SEK per person
  • Sydeuropa – 2 nätter från ca 5 000 SEK per person

Kontakta oss med era önskemål så hjälper vi er att ordna en konferensresa utifrån just era behov, mål och budget.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
OFFERT

Offertförfrågan

Kontakta oss för ett förslag. Vi återkommer med svar inom kort.