Konferensresa till Atens Riviera

Konferensresa Aten

I början av september tog vår kollega Isabelle med sig ett glatt och förväntansfullt gäng på 90 deltagare på konferensresa till Atens Riviera för en efterlängtad konferensresa: ”Det är fantastiskt roligt att konferera utomlands igen. Man kunde verkligen känna deltagarnas glädje när de äntligen fick bygga relationer och träffas i verkligheten igen.” – säger hon.

Bra för företag som önskar avskildhet

Från Atens flygplats är det en kort transfer om 30 minuter tills man ser havet öppna upp sig. Längs med strandpromenaden finner man små lokala tavernor som serverar dagsfärsk fisk och i hamnen syns fiskebåtarna komma och gå. Hotellet som vi befann oss på är ett något mindre hotell och perfekt för företag som önskar avskildhet. Det finns en fantastisk pool, en stor trädgård för aktiviteter och grupparbeten samt det glittrande havet precis intill.

Pistagenötternas Ö

Vad som inte bör missas vid en konferensresa till Atens Riviera är ett besök på ön Aegina, även kallad pistagenötternas Ö. Hit kommer man smidigt med antingen egen chartrad båt eller med den lokala färjan som går från Aten. Ön är extremt pittoresk och mellan de snirkliga gatorna kryllar det av mysiga butiker och olika affärer med pistagenötter i alla dess former. Isabelle köpte själv med sig både en och annan pistagenöts-pesto hem. Middag eller lunch äter man förslagsvis på någon av de typiska inhemska restaurangerna som ligger uppradade längs öns klippkanter.

Aktiviteter för alla

Kajakpaddling, vattenvolleyboll eller kanske pilkastning? Listan kan göras lång. Är man ett tävlingsinriktat gäng ska man självklart utmana varandra i en grekisk olympiad. För att få ta del av Atens historia och känna på stadens puls rekommenderar vi också en tur till staden Aten. Här får man självklart ta del av Akropolis och andra antika sevärdheter som staden erbjuder och som inte bör missas.

Kontakta oss så berättar vi mer om Atens Rivera och hur vi kan planera just er konferens!

Konferensresa Athen Konferensresa Athen
Konferensresa Athen Konferensresa Athen