Italien – Den perfekta platsen för en konferensresa

Det är ingen hemlighet att vi på Hummingbird Meetings & Events har en stark förkärlek för Italien. Maten, kulturen, arkitekturen, människorna – listan på ingredienser som gör Italien till en favoritdestination kan göras lång.

Lago Maggiore – Perfekt för en konferensresa

En av alla våra favoritdestinationer i Italien är Lago Maggiore beläget i norra delen av Italien som gränsar till Schweiz. En mer okänd pärla än systersjön Como-sjön som många känner till.

Lago Maggiore beskrivs bäst som vykortsvackert. Bergen med snötäckta toppar, den glittrande sjön med öarna Isola Bella & Isola Pescatori som ständig back drop, de maffiga barockhotellen i klassisk Italiensk stil. Oavsett hur berest man är så blir man berörd av hur vackert det är där. Det är verkligen en destination vi varmt rekommenderar och vi har haft flertalet nöjda grupper som rest dit.

Lago Maggiore är en perfekt destination för både de mindre och större företagen

Hotellen runt Lago Maggiore har en enorm kapacitet med konferenslokaler som rymmer upp till 1200 deltagare. Perfekt för det stora företaget som kräver sitt utrymme. Samtidigt är hotellen byggda på ett sätt som gör att det inte känns för stort, därav passar destinationen även det mindre företaget som önskar åka på en konferensresa.

Under maj månad åkte jag, Isabelle, tillsammans med min kollega Ia till Lago Maggiore med 140 deltagare som verkligen fick uppleva det bästa destinationen har att erbjuda. Härliga middagar på beach club och ön Isola Bella varvades med teambuilding aktivitet i Pallanza, båtturer på sjön, mountain bike, vandring, ostprovning och vinprovning. ”Den bästa konferensresa vi gjort” var kommentarerna vi fick från både kund och deltagare efter avslutad konferens.

 

Vill du också planera en konferensresa eller event till Italien med oss på Hummingbird? Kontakta oss så hjälper vi dig!

 

   

 

Om författaren

Isabelle Mårdh, Projektledare

Isabelle är riktigt skarp när det kommer till detaljer och att se helheten, flödet samt strukturen i ett arrangemang. Hon brinner lite extra för att arrangera konferenser och event i Italien, det finns nog ingen som älskar en god pasta lika mycket som Isabelle!