Istanbul – magisk stad och den perfekta storstaden för stora och små möten

Istanbul är en magisk stad där öst möter väst och är trots sin storlek en perfekt plats för konferensresan eller studieresan!
Linda Lindgren & Linda Jeal var där under en helg i september för att reka inför en kommande konferens och fick tillfälle att ta del av denna unika stads utbud.

Kombinera konferens, kultur och historia i Istanbul

Kombinera er konferens med att besöka några av de äldsta byggnadsverken i Turkiets historia, Agia Sofia, Blå Mosken och Grand Bazar är ett måste om du besöker Turkiet för första gången.

Vi hade en fantastisk guide som visade oss klassikerna men även de små undangömda pärlorna i gränderna kring Agia Sofia och i Pera området.
Turisterna är där lokalbefolkningen är – på caféer, barer, restauranger njuter de av staden tillsammans.

Den turkiska maten är fantastisk och ingen har väl missat kebab men under era dagar på språng får ni inte missa att njuta av gatumaten – kokorec – som formligen smälter i munnen.

Konferensresa till Istanbul

Konferenshotellen i Istanbul håller en hög klass och det finns många områden att välja på.
Istanbul är en storstad som kan erbjuda många roliga och udda aktiviteter ihop med er konferens. Varför inte prova drakroddspaddling genom Golden Horn? Eller lär dig shoppa ”som en turk” i basaren. En aktivitet som ni inte får missa är att bada på Turkiskt Hamam, en annorlunda upplevelse och ni kommer därifrån både välskrubbade & mjuka av den avslutande massagen.

Turkish Airlines flyger direkt från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn till den helt nybyggda flygplatsen utanför Istanbul.

Hör av er till oss så berättar vi mer om Istanbul och hur vi kan hjälpa er att planera er konferensresa hit!