Hummingbird drömmer sig tillbaka till konferensresa i Granada

Höst & vinter har verkligen gjort sig till känna med sin kyla de senaste månaderna. Det är alltid en speciell känsla när våren närmar sig och naturen börjar vakna till liv igen efter vintermånaderna. När knoppar börjar visa sig och kylan ersätts av mildare temperaturer och vi står inför högsäsong med en massa roliga och häftiga events framför oss drömmer vi oss tillbaka till ett av septembers lyckade genomföranden på spanska solkusten.

Granada – Klockren destination för en konferensresa 

Om man vill uppleva det äkta Spanien är Granada en klockren destination för en konferensresakick-off eller ett event. Granada är en andalusisk pärla, som förenar historia, kultur och naturskönhet. Pittoreska små vrår och monument, sprängfyllda av historia, vittnar om ett rikt förflutet märkt av åtta århundraden av islamsk närvaro.

Få platser i världen har så ultimata förutsättningar som Granada med sina fyra årstider. Det som du hittar på en hel kontinent, upplever du i Granadaprovinsen. Från ett ojämförbart historiskt och kulturellt arv i Granada stad, når man skidåkning i Sierra Nevada, sol och bad på Costa Tropical, ökenturer i Guadix samt berg och grönlummiga dalar i Apujarra. Skönt klimat året om, trevliga hotell och bra flygförbindelser!

Kontraster bygger upplevelser

Ett innehållsrikt program med kontraster är ett recept på ett lyckat event, detta hade vi såklart med oss i planeringen när vi skulle förflytta totalt 130 medarbetare från tre olika avreseorter i Sverige till en och samma destination i Spanien.

Från härligt strandhäng vid kusten till mäktiga Granada vid foten av Sierra Nevada-bergen till stadsmiljö i Malaga. Däremellan hann vi med allt ifrån spännande konferenspass och föreläsningar, förtrollande galamiddag med dans i grottor, Alhambrapalatset och ett härligt urval av upplevelser – typiska och genuina för destinationen.

Vikten av att ha med Hummingbird på plats

Fördelen med att ha med Hummingbirds projektledare på plats är att våra kunder/kontaktpersoner kan luta sig tillbaka och bara njuta av samma upplevelse som sina medarbetare. Under en konferensresa eller ett event sker allt i direktsändning och då ser Hummingbirds projektledare på plats till att alltid ligga steget före och säkerställer att allt blir som vi bestämt och planerat.

 

Vill du också planera en konferensresa eller ett event med hjälp av oss på HummingbirdKontakta oss så hjälper vi gärna till!