Upplevelsebaserad konferens i Båstad

Vi på Hummingbird jobbar ständigt med att uppdatera oss om olika platser och miljöer där vi kan arbeta fram ett upplevelsebaserat program för våra uppdragsgivare. Ett av våra senaste koncept på Västkusten, har Mikael jobbat vidare med. Vi fick följa med ner till den Halländska Rivieran och tennis-meckat i Båstad.

Kombinera konferens, upplevelser och kreativitet i den perfekta storleken

Många av våra grupper vill hitta en destination som erbjuder upplevelser, känns kreativ men som också skapar samhörighet. Då är Båstad ett klockrent alternativ. Här bor man i toppklass, med magnifika vyer. Med närhet till både terräng och vatten kan vi sätta samman ett otroligt upplevelsebaserat program, säger Mikael.
-Jag skulle säga att det är som ett mini-Palma (Mallorca); En liten stad där man har gruppen i fokus och man känner verkligen en samhörighet. Allt ligger i princip runt knuten.

Under ett par dagar på Besök i Båstad fick jag bolla många idéer med våra samarbetspartners om hur man på bästa sätt kan sätta kundens tankar i fokus, detta genom upplevelser och kreativa möten.

Är ni nyfikna på hur vi jobbar med en upplevelsebaserad konferens i Båstad? Hör av er till oss!

Konferensresa till Båstad

Konferenshotellen i Båstad håller en hög klass och flexibiliteten bland uppsättningar är stor. Båstad är en liten ort som kan erbjuda många roliga och udda aktiviteter ihop med er konferens. Varför inte ta med kollegorna ut på en vandring i kuperad terräng? Här vandrar vi från kust till kust på Bjärehalvön för att sedan avsluta med ett kallbad för dem som vill. Varför inte ta tennislektioner eller ha konferensen mitt på center courten. Möjligheter och upplägg finns det massor av!

På kvällarna tar vi med er med på en gastronomisk resa. Här ordnar vi en dine around i Båstad stad eller en gemensam middag alla tillsammans som vi lovar kommer sitta kvar på näthinnan under en lång tid!

Till Båstad tar vi oss smidigt med både tåg och buss och som på alla konferensresor så ingår full klimatkompensation för alla transporter såväl som boende, konferens, måltider och aktiviteter!

Är ni nyfikna på hur vi jobbar med en upplevelsebaserad konferens i Båstad?

Är ni nyfikna på hur vi jobbar med en upplevelsebaserad konferens i Båstad. Hör av er till oss!