Miljöarbete

Hummingbird bidrar aktivt till en bättre värld

Sedan januari 2019 ingår alltid klimatkompensation till 100% för alla våra kunders konferensresor.

Vi har ett flerårigt engagemang och stöttar WWF genom att agera Vänföretag.

Vi stödjer internatskolan Kiotani utanför Nairobi i Kenya där vi har donerat grundplåten till en solcellsanläggning i skolans nya matsal. Det betyder att barnen får ljus efter mörkrets inbrott. De kan läsa läxor, spela spel och umgås, utan att behöva bära omkring fotogenlampor. Dessutom förser anläggningen köket och tvättstugan med varmt vatten. Det ger renare kläder och sängkläder och bättre hygien i köket!

Via våra systerföretag stöttar vi även olika sociala projekt i Sydafrika.

Läs mer om vår klimatarbete här.

Klimatkompensation för konferensresan

Är du nyfiken på hur vi gör för att vara ett klimatneutralt företag, hur klimatkompensation för er konferensresa går till eller vilka projekt vi valt att investera i?  Klicka här!

Vi hoppas att fler företag följer vårt exempel och blir klimatneutrala samt att fler bolag i vår och andra branscher tar ansvar och klimatkompenserar för de utsläpp som verksamheten innebär.

På nedan länkar kan du läsa mer om vårt klimatarbete:

Certifikat

Vi kan med stolthet visa upp våra certifikat och intyg på den klimatkompensation vi har gjort för att våra kunders arrangemang.

March for Water 

I mars infaller både internationella kvinnodagen (8 mars) och Världsvattendagen (22 mars) och i samband med detta har WaterAid en årligt återkommande kampanj som särskilt handlar om att uppmärksamma varför flickor och kvinnor drabbas värst när samhällen saknar rent vatten. I de flesta fall när det saknas vatten nära hemmet är det kvinnors ansvar att hämta vatten, vatten som dessutom ofta är smutsigt och livsfarligt att dricka.

Kampanjen heter March for Water och Hummingbird är givetvis med för att stötta Wateraids viktiga arbete för alla människors rättighet till rent vatten.

NYHETSBREV


    Prenumerera på vårt nyhetsbrev
    OFFERT

    Offertförfrågan

    Kontakta oss för ett förslag. Vi återkommer med svar inom kort.