Kombinera vandring och konferens på Kebnekaise

Kebnekaise

Kebnekaise, Sveriges högsta berg, reser sig majestätiskt i de norra Lapplandsfjällen. Tillsammans med oss på Hummingbird Grupp & Konferens ger vi er en unik möjlighet att uppleva dessa fantastiska miljöer.

Vår kollega Linda Jeal var precis uppe för att reka inför en kombinerad vandrings & konferensresa och fick tillfälle att ta del av några magiska dagar fyllda av äventyr och härliga smaker.

Kombinera njutningsfull vandring, bestigning av Kebnekaise och studiebesök i Kiruna

Jag förstår att många blir osäkra på om de klarar av den här typen av vandring. Till er vill jag bara säga – vi ser till att alla kommer med! ”

Vi planerar programmet för att kunna ta hand om olika nivåer. Hummingbird Grupp & Konferens har flera ledare på plats och vi anpassar och delar in er i grupper så ni får en positiv upplevelse utifrån nivå. Bortsett från toppbestigningen ordnar vi vandringar med varierande svårighetsgrad.

Vi ser till att ert arrangemang i Kebnekaise blir ett äventyr för ALLA deltagare!

Varför inte kombinera ert äventyr med ett studiebesök? Gruvan i Kiruna är världens största underjordiska järnmalmsgruva. En fascinerande verksamhet där malmen bryts långt under markytan med fjärrstyrda maskiner och förarlösa tåg.

Låt oss visa dig Kebnekaise

Här  kan du läsa om hur ett upplägg för en konferensresa till Kebnekaise skulle kunna se ut!

Hör av er till oss så berättar vi mer om Kebnekaise och hur vi kan hjälpa er att planera ert arrangemang här uppe!

_________________________________________________________

Kebnekaise 1 (2) Kebnekaise 1 (2) Kebnekaise 1 (2) Kebnekaise 1 (2)