Äventyrssegling i Kroatien

Vår vd, Ulf, roade sig med kombinationen av segling, aktiva äventyr och den kroatiska skärgården i sommar. Något som många av våra konferenskunder också gjort de senaste åren.

Aktiva äventyr på olika öar

För den aktiva finns det verkligen fina möjligheter att cykla, vandra, simma, snorkla och springa trailrun i helt makalöst vackra miljöer. Varje ö har sin karaktär men gemensamt är vyer över det turkosblåa havet, pittoreska byar och orörda vikar. ”Vi gillar mycket aktivitet så våra dagar såg mest ut så här: Morgonjogg eller sim innan frukost, lite bad och sen segling till en ny ö och mysig vik. På eftermiddagen blev det swimrun eller sim innan vi dukade fram till after sail. På kvällen blev det middag ombord eller på en lokal taverna. Också kvällsdopp förstås. Repeat.”

Seglingskonferens – riktigt bra för att skapa samhörighet

Oavsett om det bara är ledningsgruppen eller ett par hundra medarbetare som ska träffas så fungerar en seglingskonferens riktigt bra. Mixen av seglandet och aktiviteter och konferens iland gör den här typen av konferens till ett effektivt verktyg för att skapa både samhörighet och kommunikation i såväl mindre som stora grupper. Gruppövningar körs ombord och kommunikations- och relationsskapande upplevelser som involverar alla hålls iland.

Segla i Kroatien på nästa konferens

Hummingbird har arrangerat seglingskonferenser till Kroatien i mer än 10 år så vi har verkligen koll på de där pärlorna. Vi löser allt med skeppare, catering ombord, äventyren, konferensen iland, tips på gruppövningar ombord, mm. Större grupper och många segelbåtar är inga problem.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

_________________________________________________________