Fjälläventyr på Hummingbirds bakgård

Åre topptur maj 2020

 

Topptur, Åres baksida

Eftersom vi på Hummingbird även har bas i Jämtland så passar Linda Jeal på att visa upp ett av sina personliga smultronställen, närmare bestämt Åre. Hon gillar det aktiva livet i Åre och brinner för små och stora äventyr på fjället.  Under några dagar i mitten på maj har hon varit på topptur på Åres baksida. Detta är en perfekt aktivitet för er som vill utveckla er skidåkning och testa något annorlunda med kollegorna. Som alltid vid denna typ av äventyr, så börjar dagen inomhus för att gå igenom utrustning, väder och planen för dagen.

Fjället bortom liftarna

Många har nog varit i Åre men inte upptäckt fjället bortom liftsystemen. På dagens tur har vi varken tillgång till lift eller pist. Vi tar oss för egen kraft upp till baksidan av Åreskutan som erbjuder mäktig natur, ett rejält motionspass och känslan av att vara den första som åker skidor på platsen någonsin!

Att gå på topptur är någonting vi verkligen rekommenderar. Alla borde prova det. Det är en av de häftigaste upplevelserna man kan göra i naturen och i bergen. Fjällen blir aldrig finare än en solig vårdag inför ett stundande långt åk. Ni som kollegor får förutsättningarna för att utmanas och lämna era komfortzoner, och därmed möjlighet att växa som företag. Vi vill nästan kalla det magi, som bygger relationer och som ger träningsvärk i både skratt- och lårmuskler. 

Aktiv konferensresa till Åre?

Är ni nyfikna på hur vi kan skapa magi för er likt Lindas upplevelse i de jämtländska fjällen? Hör av er till oss!

 

Åre reselogg 2 Åre reselogg 2 Åre reselogg 1

Åre reselogg 2 Åre reselogg 5 Åre reselogg 7