Kombinera konferens och aktiviteter med mat från havet i Bohuslän

Bohuslän har många fina orter med utmärkta konferensanläggningar med fina naturupplevelser och havet som närmsta granne!

Tone Argéus & Staffan Hjelm var där under några dagar i april för att på nytt återstifta bekantskapen med de bästa som Bohuskusten har att erbjuda.

Kombinera konferens och aktiviteter med mat från havet i Bohuslän

Kombinera er konferens med t ex teambuilding, yoga, fiske och matupplevelser.

Vi tittade på flera av de bästa konferensanläggningarna i Sveriges västligaste landskap. Här har ni möjlighet att uppleva natur och djurliv, åka båt, fiska havskräftor eller hummer, vandra på karga öar, besöka SPA eller vandra i de pittoreska små kustsamhällena.

Under hela året finns det möjlighet att ordna fantastiska konferenser och möten där varje årstid har sin charm.

Är man på Västkusten är mat från havet en av höjdpunkterna! Här har ni tillgång till färska räkor, havskräftor, musslor och ostron i överflöd. Passa på att frossa i dessa läckerheter!

Konferensresa till Bohuslän

Konferenshotellen på Västkusten håller en hög klass och det finns många riktigt bra hotell att välja på.
Naturupplevelser och aktiviteter till havs och på land är naturliga ihop med er konferens. Varför inte prova SPA, SUP- eller kajakpaddling, utomhusyoga eller kanske havsfiske? Eller varför inte testa på bergsklättring eller ha ett konferenspass ombord på en husbåt!

Det är lätt att ta sig hit. Kommer man från olika delar av landet kan man sammanstråla i Göteborg för att åka gemensamt med egen buss eller med tåg till resmålet.

Klicka här för mer information om Bohuslän och Västkusten eller kontakta oss så berättar vi mer och hur vi kan hjälpa er att planera er konferensresa hit!