Upplev Nerja!

I helgen tog Hummingbird med ett gäng till Costa del Sol där de fick uppleva allt från flamenco till flodvandring, poolhäng och tapastur på cykel. Vi bodde i Nerja som är en liten stad med spansk bykänsla där alla känner alla och där genuiniteten och engagemanget från människorna verkligen märks.

Med Sierra Nevada i ryggen och Medelhavet framför fötterna erbjuder Nerja och hela spanska sydkusten fantastiska möjligheter till gruppaktiviteter i bergen såsom vandring, klättring, conyoning och skidåkning – i kombination med upplevelser vid havet; beachvolleyboll och havskajak under en och samma resa. Vår rekommendation är en effektiv mötesförmiddag för att sedan ägna eftermiddagarna till upplevelser utanför konferenslokalen.

Kombinera även vistelsen med ett besök i Malaga som precis blivit nominerad inom titeln Europas bästa destination 2019 av European Best Destination (EBD). Man har ansett staden vara en ”unik destination” som blandar modernitet med tradition, en stad som erbjuder kultur på hög nivå med bland annat 37 museer, stränder, gastronomi, shopping och fantastiska evenemang. Malaga ligger endast en timme (65km) från Nerja.

Nu har vi massor med inspiration för att hjälpa er planera nästa konferensresa hit. Hör av er till oss så berättar vi mer!