Upplevelser och möten i egen villa, Fjällbacka

Konferens i Fjällbacka

Karin befinner sig i Fjällbacka i norra Bohuslän och rekar för en konferens i Fjällbacka i höst. Fjällbacka är minst lika vackert på vinterhalvåret som på sommaren. Det är en plats att vistas på året runt, men på olika sätt. Idag är det jag och de få lokala invånare som bor kvar här året runt som stosar runt i byn och hälsar glatt på varandra. På sommaren är Fjällbacka en skärgårdstad med myllrande båtliv, fullsatta bryggrestauranger och ett massvis med livsnjutande turister som strosar längs kajerna.

Laga mat tillsammans i ert hus

Här bor våra företagsgrupper i en egen villa med bästa plats i Fjällbacka, hotellkänsla och första klasservice. Boendet har härliga balkonger ut mot vattnet perfekt för en eftermiddagskaffe eller en fördrink i solnedgången. Dessutom finns här en egen trädgård med soffgrupper, grill och gräsmatta perfekt för ett parti kubb eller krocket efter middagen.

Villans egna kök är luftigt och välutrustat och i anslutning ligger salongen med soffgrupper, fåtöljer och TV. Här kan man ha enklare möten och grupparbeten under konferenspassen. Behöver man tillgång till större konferenslokal kan vi erbjuda det 5 minuters promenad från villan. Villan ihop med närliggande byggnader är en perfekt plats för en konferens i Fjällbacka.

Skaldjurskväll i egen sjöbod

I stället för att laga mat i villan kan vi ordna en skaldjurskväll i någon av de två sjöbodarna som ligger en kort promenad från villan. Båda sjöbodarna har egen brygga med soffor och badstege för den som vill ta ett dopp i solnedgången. Här sitter ert sällskap helt för själva med första parkett till hamnen, båtlivet och solnedgången.

Gemensamma upplevelser i Fjällbacka skärgård

Fjällbacka skärgård är utsett till en av världens 10 vackraste med Väderöarna som sista anhalt åt väster. Vetteberget reser sig mitt i Fjällbacka och har haft stor betydelse för sjöfarten, det är det första landmärket man ser när man närmar sig den svenska kusten från väster. Från berget har man fri sikt ända till Väderöarna, Hållö och de norska fjällen.

Relationsbyggande aktiviteter

Vår grupp kommer under sin vistelse att paddla kajak i denna magiska skärgård, för att sedan uppleva en riktig ostronsafari med två ostronproffs i det genuina fiskeläget strax utanför Fjällbacka. Vi kommer att varva konferens med golflektioner, adrenalinfyllda aktiviteter på havet samt stilla morgonyoga på bryggan – Bästa starten på dagen! På vintern kan man ägna sig åt bland annat vinterbad, som jag älskar.

Eget hus för er grupp

Vi märker att fler och fler grupper efterfrågar eget hus med gemensamma umgängesytor och möjlighet att kunna laga mat tillsammans. Vi vågar påstå att Fjällbacka är en utmärkt plats för detta. Lägg till bekvämt boende i enkel eller dubbelrum samt en enastående skärgård och natur och det är som upplagt för en lyckad konferensresa, utöver det vanliga.

Kontakta oss för mer inspiration och information.

Konferens i Fjällbacka Konferens i Fjällbacka Konferens i Fjällbacka Konferens i Fjällbacka Konferens i Fjällbacka Konferens i Fjällbacka Konferens i Fjällbacka