Ute är inne – Utekonferens är det nya svarta

utekonferens

Foto: Tina Stafrén/Imagebank.sweden.se

Vi vill ju alla träffas på riktigt nu men vi får vänta lite till med att ha ett större möte inomhus men innan dess så träffas vi utomhus!

Det blir en fantastiskt positiv effekt av ett möte utomhus, vi är tillsammans på säkert avstånd och får uppleva naturen med lugnande ljud och härliga dofter.

Utekonferens görs med fördel i skog eller vid hav men en vidsträckt äng fungerar lika bra, perfekt för att prata framtid, svetsa samman gruppen och dela upplevelser. Vi har naturen som bas under en eller flera dagar och detta ger förutsättning för bra samtal, spännande tankar och nya idéer.

Fika och lunch äter vi utomhus, lunchen tillagar vi tillsammans med hjälp av enkla och närodlade råvaror över öppen eld och i sällskap av en fantastisk inramning. Restaurangen i naturen är en av de bättre man kan erbjuda, allt smakar gott utomhus!  Fungerar i alla väder och det är helt enkelt Kläder efter Väder som gäller.

Vi kan bo i tält eller stuga men givetvis också mer bekvämt på herrgård eller hotell, allt efter önskemål.

En utekonferens går att göra över hela Sverige men nedan några förslag på fantastiska resmål i Sverige som också fungerar bra att ta sig till med buss eller tåg.

Skogskonferens | Småland

Här finns riktig urskog och mängder av sjöar och i Småland är skogen alltid närvarande och perfekt för utekonferens.  Varför inte också tillbringa tid med konstnärer och skapa egen skogskonst, bara fantasin sätter gränser här. Läs Isabelles egen upplevelse av utekonferens i de Småländska skogarna på vår blog!

Friluftskonferens | Höga Kusten

Höga kusten erbjuder exklusiv lyx i form av härliga vandringar till magiska utsiktsplatser, klättring och kulturella inslag och varför inte en kajaktur under Höga Kusten Bron, en häftig upplevelse. Vi har arrangerat flera utekonferenser och studieresor hit  – Låt oss visa dig vårt Höga Kusten.

Vildmarkskonferens | Dalsland

Många pratar om Dalsland nu, och det av en anledning förstås. Dalsland erbjuder fantastisk natur och här har man alla möjligheter att uppleva vildmarken på ett aktivt sätt tillsammans under en Vildmarkskonferens. Låt oss locka med vandring, hästridning, zipline och det alltid populära flottbygget. Så finns ju alltid de drömska glashusen, bara det är värt ett besök i vårt vackra Dalsland.

Saltstänkt konferens | Västkusten & Bohuslän

Med havet som kuliss blir dagarna på Västkusten och Bohuslän just så härliga som man förväntar sig. Vi kan vandra längs havet, paddla på havet, fiska ur havet samtidigt som skog och äng inte är långt borta där vi också kan avnjuta vandring, matlagning och mycket mer. Vi har genomfört många konferenser, möten och kick-offer här på Västkusten och formar ett program som blir unikt just för er och efter era önskemål.

 

Det är lätt att börja fokusera på vad vi inte kan göra istället för allt vi faktiskt kan göra.
Vi har samlat ännu fler tips och inspirerande idéer för er nästa konferens här!