Våra uppdragsgivares 3 främsta önskemål för en lyckad konferensresa

När vi talade om detta på Hummingbirds kontor visade det sig vara ganska svårt att sammanfatta önskemålen. De skiljer sig beroende på gruppstorlek, syfte med konferensresan, vilken säsong man planerar genomföra resan samt hur mycket man vill investera i sin konferensresa eller studieresa. Vi ställde frågan till de som sitter inne på svaren, dvs våra kunder och uppdragsgivare och här nedanför kan ni se en sammanställning på de 3 främsta önskemålen för en lyckad konferensresa!

Personligt

En ständigt genomgående röd tråd är att det ska vara personligt. Det ska kännas att upplevelsen är ämnad för just er, att den är skapad och designad för att tillgodose just er anledning att träffas, resa, integrera och ha kul ihop.

Sammanhållning

Utöver en unik upplevelse är just sammanhållningen en starkt styrande faktor och något som nästintill alla värdesätter högt. Man ska inte tappa bort varandra i en alltför stor och rörig stad, man vill fokusera på de interna relationerna, bygga vidare på vad som diskuterats under konferenspassen och ta med det med sig in i gemenskapen och upplevelserna med kollegorna.

Destinationen

Ett tredje vanligt förekommande önskemål är platsen för konferensresan. Destinationen ska vara stimulerande, lockande och bjuda in till kreativitet. Man vill skapa något som man förmodligen inte hade gjort om man haft konferensen i en lokal på kontoret, över telefon eller via Skype. Det ska finnas utrymme att skifta mellan möte och upplevelse, mellan arbetstid och fritid, mellan privatliv och affärsmannaskap.

Känner ni igen er i ovan beskrivning av den perfekta konferensresan?

Vi på Hummingbird arbetar dagligen med att ni ska få just detta. Ett av våra främsta uppdrag är att ni ska komma hem från konferensresan med den där speciella känslan att ha åstadkommit något unikt, något som har fört er närmare varandra på en plats som stimulerar, integrerar och tar er framåt som företag.

Hur kan vi tillsammans göra er nästa konferensresa till ett minne för livet?

Är ni nyfikna på hur vi tillsammans kan skapa er nästa konferensresa till något utöver det vanliga? Något ni talar om långt efter att ni kommit hem och något som ni minns och tänker tillbaka på länge!

Ring eller maila och boka ett möte med oss
för att berätta om era önskemål och tankar kring er nästa konferensresa eller studieresa!
Har ni inte redan ert favoritresmål bestämt, så har vi många förslag på både resmål och aktiviteter.