Kunderna rekommenderar Hummingbird Meetings & Events

Hummingbird Meetings & Events har tagit emot priset som Branschvinnare 2023 genom stark utveckling både i omsättning och resultat.

För att ta emot detta pris krävs att ett företag överträffar branschens genomsnittliga utveckling, både omsättnings- och resultatmässigt. Dessutom måste företaget visa på en positiv ekonomisk trend. Under 2023 var det endast 11,7 % av Sveriges aktiebolag som tilldelades denna prestigefyllda utmärkelse och Hummingbird Meetings & Events är ett av dem.

Genom upplevelser, möten och resor som verktyg hjälper Hummingbird Meetings & Events sina kunder att bygga starkare relationer och skapa framgångsrik kommunikation. Under 2023 genomförde bolaget närmare 200 olika event, konferenser och arkitekturstudieresor tillsammans med sina kunder. Utöver Branschvinnare är Hummingbird Meetings & Events rekommenderat företag för femte året i rad genom en av Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen.

 

Det är med mycket stolthet och glädje som vi tagit emot priset som Branschvinnare 2023. Jag är mycket stolt över hur vi utvecklas tillsammans med våra kunder och över de fantastiska omdömen vi får. Våra framgångar bygger även på ett otroligt framåtsträvande, positivt och kompetent team som varje dag skapar värde för våra kunder , säger Karin Bohlin Sauce, VD på Hummingbird Meetings & Events.

 

Hummingbird Meetings & Events går in i 2024 med rekordstor orderingång och ser fram emot att toppa 2023 med ännu fler lyckade arrangemang och nöjda kunder. Självklart med ett sikte på att bli både Branschvinnare även i år och rekommenderat företag för sjätte året i rad.