Miljöarbete under konferensresan

Miljöarbete på konferensresan

I vårt interna arbete för klimatet ville vi i år göra en insats på hemmaplan, därför gjorde vi en insats för miljön under vår interna konferens.

Tillsammans med Kusträddarna och Håll Sverige Rent hindrade vi denna soliga lördag en stor mängd skräp från att hamna i havet. En insats som berörde och som kändes lustfylld – att handfast få göra en insats för att bevara naturen..

Tillsammans för naturen & Hummingbirds miljöarbete

Sedan 2017 är vi på Hummingbird ett helt klimatneutralt företag och vi har ett stort engagemang runt om i världen i olika projekt genom tex WWF. Våra olika insatser för klimatet kan ni läsa mer om här.

Lördagen den 8 maj träffades vi för att tillsammans göra en insats för miljön. Vårt uppdrag denna dag var att samla skräp längs en del av Bohusläns vackra kustremsa. En aktivitet som kändes värdefull och behövd då vi på relativt kort tid samlade mer skräp än vi kunde bära. Efter en tid med mycket hemarbetande var detta också en härlig möjlighet för oss att träffas och prata om framtida aktiviteter och konferensresor som vi vill göra.

Efter ungefär halva vägen stannade vi för att njuta av vårt medhavda fika, hembakade bullar och kakor samt kaffe. När vi var klara med vårt dagsverke åt vi lunch tillsammans på en av våra kollegors terrass.

Ert engagemang

Vill ni göra skillnad? Låt oss hjälpa er att hitta ett projekt där ni får möjlighet att engagera er i tex hållbarhetsfrågor på plats under er nästa konferensresa. Vi tar tillsammans med er fram ett projekt som går i linje med just ert hållbarhetsarbete, i tex Kapstaden har ni möjlighet att under en dag jobba med något av alla utvecklingsprojekt i kåkstäderna. Eller var med och rensa kornas betesmarker i Schweiziska alperna. Men självklart behöver ni inte åka så långt, även i Sverige samarbetar  vi med flera gårdar på t ex Gotland och vi hjälper er gärna att ordna en aktivitet där ni är med och gör skillnad.

Kontakta oss för mer inspiration och information.

Miljöarbete under konferensresan   Miljöarbete under konferensresan   Miljöarbete under konferensresan

Miljöarbete under konferensresan   Miljöarbete under konferensresan    Miljöarbete under konferensresan