Walk/Bike/Beach/Boat & Talk

Vi på Hummingbird gillar interaktion och att vara er hjälpande hand att nå era nya mål. Att frångå det klassiska konferensrummet kan vara ett sätt att tänka nytt.

Våra upplevelsebaserade konferenskoncept grundar sig i att man ska få fram varje deltagares personliga idéer och tankar i en kreativ miljö.

Under en förmiddag bygger vi tillsammans med er upp ett genomarbetat koncept. Förslagsvis kan ni ha diskussionspunkter, frågetävlingar eller workshops. Gående i grupper, längs med gatorna, ute i skogen eller uppe bland bergen ger man hjärnan den där extra lilla puschen som kan behövas. Och vad kan möjligtvis passa bättre än att dela med sig av sina kunskaper till sina kollegor?

Det här tar vi sedan med oss till förslagsvis middagen på kvällen där de olika grupperna presenterar sina förslag och resultat.

Walk & Talk – Konferens till fots

Förra året testade vi just detta! Tillsammans med Intoit Travel Group gjorde vi en konferens till fots och en på cykel i Alicante och dess vackra omgivningar! Vandringen gjordes i mäktiga bergsmassivet Puig Campana precis ovanför Benidorm. Här startade upplevelsen med en kortare uppvärmning och information från bergsguiderna samt konferensuppdragen från våra eminenta aktivitetsledare, tillika våra kollegor Isabelle och Mikael.

Att ta konferensen utanför konferensrummet förenklar diskussionen och kunskapsutbyte. Att dela tips, kreativitet och idéer mellan sina kollegor, eller som i vårt fall, mellan bolagen, ger förståelse, energi och inspiration. workshoppen avslutades på en vacker plats i bergen där vår lunch stod uppdukad.

Av erfarenhet kan vi lova att samarbetet över bolagsgränserna och mellan kollegorna förenklas när man väl är tillbaka på kontoret igen efter denna typ av upplevelsekonferens.

Bike & Talk och Beach & Talk,  Cykel- och strandkonferens

Dagen efter vår vandringskonferens utforskade vi Alicante genom ett cykeläventyr i Alicante stad med tre duktiga guider. Turen gick genom  de gamla gränderna i staden med stopp för olika uppdrag i smågrupper och intressant information om staden. Hela cykelkonferensen avslutades på Playa San Juan där det vankades lunch och sittande utomhuskonferens för genomgång och sammanställning av gruppernas konferensuppdrag.

Sen var det dags att i olika lag utmanas i en riktigt fartfylld (och sandig) beachgames-aktivitet.

Boat & Talk – Konferens till havs

Under denna dag hade vi konferens ihop med våra kollegor, bolagsvis. En stor katamaran som gav ordentligt med plats till oss alla för separata grupparbeten, var dagens konferensrum. Konceptet var väl genomarbetat från hemmakontoret och diskussionspunkter mynnade ut i en frågetävling precis innan vi lade till för bad, snorkling och lunch bestående av den typiska skaldjurspaellan. Efter lunchen klev vi i land på den pittoreska ön Tabarca för en upptäcktsfärd till fots. Innan vi styrde båten tillbaka mot Alicante han vi med en obligatorisk After Walk ombord på båten!

Walk / Bike / Beach / Boat & Talk med ditt företag?

Vi har genomfört en mängd olika upplevelsebaserade konferenser på alla möjliga platser i världen och i Sverige. Är du intresserad av hur en sådan konferens skulle kunna gå till för just ditt företag? Tveka inte att ta kontakt med oss så kan vi berätta vidare och sätta samman ett förslag som passar er!