Håll Sverige Rent Dagen 2022

I helgen var det dags för Håll Sverige Rent Dagen som arrangeras av Håll Sverige Rent, något som blivit lite av en tradition för oss på Hummingbird och våra systerbolag i Intoit att delta i.

Det är inte så komplicerat, tillsammans gick vi ut och plockade allt skräp vi såg! I år höll vi till i området kring vårt kontor i Gårda i Göteborg. Tyvärr behövde vi inte leta särskilt länge efter skräp att plocka.

Håll Sverige Rent dagen är en del av ett större sammanhang, World Cleanup Day, då flera miljoner människor är ute och samlar skräp samtidigt!

Detta är andra året vi deltar i Håll Sverige Rent Dagen och vi har tidigare deltagit i Kusträddardagen. Vi är alla eniga att detta är något som vi kommer att fortsätta göra och kan vi uppmuntra andra att göra samma sak är vi glada!

Men man behöver såklart inte vänta in dessa specifika gemensamma dagar. Det är en mycket enkel aktivitet att göra som en paus under ett konferenspass, på lunchen eller efter jobbet. Förutom att vi får bort skräp och skadliga saker från vår natur, så ger det dig och dina kollegor en fin stund tillsammans, dagsljus, frisk luft och en chans att prata lite med en kollega som du kanske vanligtvis inte brukar hänga med.

Hummingbird och alla bolag i Intoit Travel Group jobbar aktivt med hållbarhet både internt men även för alla våra företagsgrupper under konferensen eller eventet. Klimatkompensation ingår alltid för alla resor, upplevelser och events hos Hummingbird, här kan du visa hur det går till och vad vi gör för att ta ansvar för en mer hållbar planet.